belgie strand, villa verhuur, appartement, vakantie,huis huren,belgisch toerisme, reizen, vakantie,
www.vakantie-woning.be
strandvakantie de panneDe Panne de Westkust, huur daar uw vakantie-woning
belgie toerisme
   

De Panne, de Westkust ... een belevenis

Bruisend van activiteit, maar tegelijk heerlijk ontspannend; het hele jaar door biedt de Belgische westkust precies waar U echt zin heeft.

Gezellige stadjes en uitgaansleven volop, maar ook prachtige duinen en beschermd natuurgebied. Ideaal dus voor gespreide vakanties, ook al omdat U er in een mum van tijd met de auto naar toe kunt.
Brede zandstranden voor zonaanbidders en prachtige duinen voor een stevige natuurwandeling... Complete sportaccommodatie voor actievelingen.

De Panne ... Een paradijs
Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken. Hippe disco's en mondaine nightclubs voor galante nachtridders...

De Panne, geknipt voor ieders vakantiebudget.
Ook op cultureel vlak valt er steeds wat te beleven: van spetterende rockfestivals en feestelijke activiteiten tot het unieke Paul Delvaux Museum of rondslenteren in pittoreske historische stadjes en dorpjes van het achterland... Kortom de badplaats waar steeds iets te beleven valt. Ook makkelijk met de trein bereikbaar!

Op een steenworp afstand lokt de franse noordkust met haar weidse stranden, grillige rotsen en... De Kanaaltunnel tot verrassende trips en leuke uitstapjes. Op drie kwartier van De Panne kunt U zo met de auto de trein oprijden, die U onder het Kanaal door binnen 35 minuten in Engeland brengt... en 's avonds bent U weer heerlijk thuis in uw appartement. ...

Veelzijdig De Panne ...
een charmante badplaats met een steeds geanimeerde, verkeersvrije boulevard voor uren wandelgenot en mensenkijken; terrasjes en kinderattracties gaan er fijn samen, en vlakbij ligt het Melipark, Plopsaland, een actiepark voor kinderen... ideaal voor een familievakantie. Op het brede zandstrand van De Panne kende de zeilwagen de grote doorbraak, u kunt hier ook les in strandzeilen krijgen.
De Panne beschikt over alle accommodaties voor de sportieve recreant. Paardrijden [ In De Panne zijn 4 maneges. Het dichtst is de manege Becue (058/41.14.47) op de hoek van de Koninklijke Baan en de L. Maskenslaan (200 meter vanaf het appartement) Aan de Oosthoek (baan naar Veurne) is er de manege Merlin Ruiters vzw (058/41.54.67), in Adinkerke heb je Manège 't Peerd, Duinhoekstraat 11 (058/41.52.02), dit is nabij Plopsaland en De Drie Vijvers, Smekaertstraat 37 (058/41.30.36), dit is langs het kanaal te Adinkerke, tegen de Franse grens.] , zeilen, surfen, bowlen, fietsen, wandelen, vissen, tennissen, strandvolley, een partijtje minigolf of het echte golf (interessante golflesmogelijkheden in de buurt!!), zeevissen en natuurlijk veilig zwemmen... Het kan allemaal tijdens een actieve vakantie aan zee. ...
Ontspannend Een hartverwarmende vakantie in herfst of winter is een ideale adempauze in het drukke leven.

De Panne biedt in het 'stille' seizoen alles waar de druk bezette mens van droomt. Dus ook buiten het zomerseizoen een ideale verblijfplaats om heerlijk ontspannen de dagelijkse sleur te vergeten.

Goed gelegen vakantie accommodaties: goed bereikbaar en prima aansluitend bij dit alles ligt uw comfortabel appartement C.002, op de begane grond in de Residentie Europan, gelegen aan de Esplanade, dichtbij strand en boulevard, en enkele wandelminuten van het centrum. Uw appartement heeft een groot en zonnig terras op het zuiden en is voorzien van automatische vloerverwarming, zodat het ook in de winter goed toeven is of ...
Uw keuze is het appartement B.507 op de vijfde verdieping met meerdere terrassen, zowel ochtend-zon als avond-zon, en een fantastisch uitzicht over de 's avonds fraai verlichte Esplanade, het strand en de zee...
Of wat dacht u van uw vakantie-villa met zon-zuiden tuin en drie slaapkamers? Dan kiest u voor Villa Maran.
U kunt ook het A.202 appartement aan het strand kiezen.

De Panne, ook in voor- of naseizoen verrassend, U huurt er voor uw korte of langere vakantie uw Villa Maran of uw appartment C.002 of B.507 of T.004 of A.202 voordelig en rechtstreeks van de eigenaar.

Uw vakantie woning huurt u voordelig in De Panne.
Nu ook (nieuwbouw 2009) Residentie Terlinck T9 of strandappartement T7 en T8, op de Zeedijk. Frontaal zeezicht en midden in het centrum van De Panne (Zeedijk 1)


De Panne is beslist uw vakantie waard. Welkom. contacteert u ons NU.
apt. B.507 - zie plattegrond
natuur wandelingen
ligging
de Nachtegaal natuur-centrum

West-Vlaanderen De Panne Belgische Kust
 
© 2009 www.belgische-kust.nl

vakantie-huizenvakantiesvakantiehuis
vlaamse kust vakantie